Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

4ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΡΕΜΑΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Το Σάββατο 15 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο 4ος αγώνας δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, μια μεγάλη γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης στην πόλη μας. Με αφετηρία την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου, περισσότεροι από 1600 δρομείς έτρεξαν με έναν σκοπό. Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν διαδρομές 10 χλμ και 4 χλμ και να δώσουν τον δικό τους παλμό στην όμορφη αθλητική διοργάνωση! Τον ρυθμό σ’ αυτή την όμορφη αθλητική γιορτή έδινε η Φιλαρμονική του δήμου Χαλανδρίου.
Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Χαλανδρίου για την στήριξη και συμβολή στις ανάγκες των Κοινωνικών Δομών. Ένα θερμό ευχαριστώ στους δρομείς ,που συνέβαλαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και συλλέξαμε χιλιάδες τρόφιμα προς τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη!
Σε καιρούς σαν κι αυτούς οφείλουμε να συνδράμουμε, να συνεργαζόμαστε μεταξύ μας. Αυτό που δηλώνουμε είναι η διάθεσή μας να στεκόμαστε για να μπορούν να υλοποιούνται περισσότερα μεγάλα και μικρά σχέδια, για να ανοίγουν τα φτερά τους όλοι εκείνοι που θέλουν να κάνουν ένα βήμα πιο πέρα από αυτό που θα καθόριζε η οικονομική και κοινωνική αφετηρία τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου