Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Κοινωνικών ΔομώνΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Κοινωνικών Δομών

Την Τετάρτη  3 Φεβρουαρίου 2016, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας των Κοινωνικών Δομών.  Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Χρύσανθος Παπαποστόλου, του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου στο Χαλάνδρι ευλόγησε την κοπή της πίτας. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπρόεδρος της ΜΚΟ Πορεία Α.Μ.Κ.Ε, κ. Μακρής Ιωάννης ευχόμενος στο προσωπικό υγεία, ευημερία για μια καλή ,δημιουργική χρονιά με προσφορά στον συνάνθρωπο.
Ευχαριστούμε θερμά αυτούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Βασίλειο Χαβάτζα, Γενικό Διευθυντή  Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Γκάκα Σέργιο, τις Δημοτικές Συμβούλους κα Κατούφα , κα Λεωτσάρη καθώς και όλους τους υπεύθυνους των Κοινωνικών Δομών.
 Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί 1027 άτομα (569 οικογένειες), το Κοινωνικό Φαρμακείο 509 άτομα, η Δομή Παροχής Συσσιτίων 243 άτομα και το Γραφείο Διαμεσολάβησης έχει εξυπηρετήσει πάνω από 2000 άτομα. Στο Χαλάνδρι το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας - Πορεία ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής  Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ.) καθώς και τον Δήμο Χαλανδρίου.


Κοινωνικές Δομές Δήμου Χαλανδρίου, Στρ. Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, τηλ. 210 6856805 & 2106899918Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου